Zakelijke diensten

ID Vloerverwarming levert diensten voor zowel de particuliere als zakelijke markt.
Samen met onze zakelijke partners streven we naar topkwaliteit.

De voordelen van vloerverwarming

U krijgt een aangename temperatuur door gelijkmatige en constante warmteverdeling

Geen radiotoren betekent meer ruimte voor uw meubels

Door een constante temperatuur verlaging heeft u minder stookkosten.

Met vloerverwarming heeft u minder last van luchtvochtigheid en minder stofcirculatie

Voor elk huis een passende oplossing

Zandcement vloeren

Harde vloeren, tegels of beton

Droogbouwsysteem

Onze technieken

Vloerverwarming kan op verschillende manieren worden aangelegd. Wij gebruiken de volgende technieken.

Wij slijpen sleuven in uw vloer en monteren de verwarmingsbuizen hier direct in. Dit slijpen doen wij stofvrij. Deze techniek zorgt ervoor dat uw geen rekening hoeft houden met opbouwhoogte. De warmte uit zich direct via uw vloer.

 

Wij nieten de verwarmingsbuis vast (tackeren) met tackerclips op een daarvoor geschikte tackerplaat EPS-t of XPS.  Deze platen hebben akoestische en isolerende eigenschappen. Tackeren zullen wij toepassen als er een anhydriet dekvloer is aangebracht. Indien nodig kunnen wij een cement vloer storten.

Dit is een traditionele methode. Wij binden de vloerverwarmingsbuizen op een gegalvaniseerd staalmat. Na dit proces brengen wij, indien nodig, de dekvloer aan Binden heeft als gevolg dat de slangen dieper onder de vloer liggen, het opwarmen duurt daardoor wat langer, maar de vloer blijft ook langer warm.

Zo gaan wij te werk

Wij laten u graag weten wat u van ons mag verwachten en hoe wij uw vloerverwarming realiseren

Naar aanleiding van uw offerte aanvraag kijken wij of uw vloer geschikt is en welke dienst er passend is bij uw situatie. Vervolgens krijgt u een offerte op maat.

U bent akkoord met de offerte. Super! We gaan aan de slag. Naar aanleiding van uw situatie starten we met de juiste techniek en starten we het proces.

Vervolgens leggen we de verwarmingsbuizen passend bij de gekozen techniek. 

We smeren de vloer aan, zodat deze geschikt is voor verdere afwerking. Indien van toepassing brengen wij de cement vloer aan.

Gefeliciteerd met uw vloerverwarming! Na oplevering bent u verzekerd van warme voeten en een comfortabele temperatuur in huis. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, heeft u garantie op onze geleverde diensten.

Ontvang een gratis offerte

Vraag uw gratis offerte aan. Weet u nog niet helemaal zeker wat er mogelijk is? Wij kijken graag met uw mee en zorgen voor een offerte op maat.